Vervoerskosten

U kunt hierbij denken aan extra benzine- en parkeerkosten in verband met ziekenhuisbezoeken, of bezoeken aan de huisarts, therapeut of uw letselschadeadvocaat.

Bereken letselschade

Vervoerskosten

De extra vervoerskosten die u als gevolg van een ongeval moet maken, zijn verhaalbaar op de tegenpartij. U kunt hierbij denken aan extra benzine- en parkeerkosten in verband met ziekenhuisbezoeken, of bezoeken aan de huisarts, therapeut of uw letselschadeadvocaat.

Meestal rekenen we met een kilometervergoeding, en is het niet nodig alle benzinebonnen te bewaren. Wel de extra gereden kilometers bijhouden dus!

Het kan zijn dat u vanwege het letsel vaker gebruik moet maken van vervangend vervoer, omdat u niet meer in staat bent om langdurig te lopen of staan en het gewone openbaar vervoer (om die reden) niet adequaat is. Wanneer vaststaat dat u hierdoor vaker bent aangewezen op bijvoorbeeld een taxi, is het redelijk om deze kosten te verhalen op de tegenpartij.

THBO helpt u bij het bepalen en verhalen van de letselschade.

Wij zijn experts op gebied van letselschade. Wij helpen benadeelden bij het verhalen van letselschade en het begeleiden van het gehele letselschadetraject.

Geen moeilijke juridische termen, maar heldere taal
Rechtshulp bij letselschade voor iedereen
Elkaar versterken door samen te werken

 

Vertel uw verhaal